Ділимося з вами освітніми можливостями цього тижня.

Оголосили про набір на семінар «Aspen Teens: Fight for UA dream. Лідерство в умовах війни» для підлітків 16–17 років.  Aspen Teens: Fight for UA dream — це освітній проєкт для підлітків, де вони висловлюватимуть свої думки щодо майбутнього України, пропонуватимуть власні концепції та аналізуватимуть твори відомих мислителів. Семінар відбудеться в мальовничій місцевості біля Інсбрука (Австрія) з 7 по 13 липня. Всі витрати на трансфер, проживання та харчування покриваються коштом організаторів: Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ. Подати заявки можна до 18 червня за посиланням.

Зареєструватися

Безкоштовне навчання з проєктного менеджменту для дітей — MriyDiy Project School. MriyDiy Project School пропонує унікальну онлайн-програму неформальної освіти для дітей та молоді віком від 10 до 16 років. Це чудова можливість розвинути навички проєктного менеджменту та важливі soft skills, які стануть у пригоді в майбутньому. Старт програми відбудеться 12 червня 2024 року. Тривалість — два місяці, заняття тричі на тиждень по дві години. Формат: онлайн, тож приєднатися можна з будь-якої точки світу. Участь у програмі безкоштовна. Учасники, які успішно пройдуть програму (мінімум 80% відвідуваності), отримають сертифікат.

Зареєструватися

Команда British Camp спільно з Orner та командою психологів створили благодійний STRESSLESS PLANNER. У ньому вони зібрали 12 найбпоширеніших стресових ситуацій у житті підлітка і методи, як в них діяти. Як планувати в непередбачуваних обставинах, про перше побачення, як усе встигати — ось лише кілька тем, що детально опрацьовані в планері. Ті, хто придбає планер, матимуть дієвий інструмент роботи над стресом, а водночас і задонатять на проєкт підтримки, адже 100% виручених коштів спрямовуються для відновлення укриття на Миколаївщині. Придбати планер можна за посиланням (доставка по Україні та за кордон).

Долучитися

12 червня відбудеться вебінар «Чому тобі потрібна кар’єрна стратегія з першого дня у виші та як її створити».  Спікерка заходу — Дана Гінн, інженерка-механікиня з 27-річним стажем. Вона обіймала керівні посади в компаніях HUB International і Nielsen та консультувала Northrop Grumman, GE Capital, CHANEL. Лекторка розкаже, як скласти план кар’єрного розвитку, на що звертати увагу та які цілі перед собою ставити. Взяти участь у вебінарі зможуть усі, хто заповнив форму.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею