Зібрали для вас освітні можливості цього тижня.

Освіторія.Медіа вперше вручить премію Освіторія.Медіа award 2024, щоб зробити відомими широкій громадськості проєкти, які роблять суттєвий внесок у розвиток освіти під час повномасштабної війни. Ця нова для України відзнака має п’ять номінацій — EdTech прорив, Освіта задля добробуту, Ідентичність+, Build back better, Спеціальна відзнака за освітню життєстійкість. Крім того, всі охочі можуть проголосувати за вподобаний проєкт у межах номінації «Вибір читачів». Голосування в цій категорії триватиме до 30 травня за лінком.

Проголосувати

В Україні відбувся рекордний конкурс дитячих малюнків. З 4 березня по 28 квітня відбувся ювілейний всеукраїнський конкурс дитячих малюнків на космічну тематику Noosphere Space Art Challenge. До нього долучилися 28 576 учасників з кожного куточка нашої країни, а також з Польщі, Чехії, Данії, Японії, Іспанії, Грузії, Литви, Німеччини, Норвегії та США. На переможців всеукраїнського конкурсу чекають унікальні подарунки — кастомізовані худі, на які професійна художниця перенесе малюнки самих же дітей. З більш детальною інформацією про Noosphere Space Art Challenge можна ознайомитися на офіційному сайті конкурсу.

Деталі

Київська школа економіки (KSE) запрошує українських студентів і молодь на KSE Career Day 2024З 11:00 до 16:00 триватимуть сесії з компаніями, панельні дискусії на теми створення CV і проходження співбесід, імітаційні співбесіди, лекції та воркшопи з розглядом реальних бізнес-кейсів. З 16:00 до 18:00 на гостей чекає picnic party та нетворкінг у неформальній атмосфері. Подія відбудеться у суботу 18 травня в кампусі KSE в Києві (вул. Шпака, 3). Вхід безплатний за умови попередньої реєстрації.

Долучитися

Студенти КНУ імені Шевченка створили онлайн-бібліотеку Librar. Тут публікують підручники, посібники, монографії, конспекти лекцій, наукові праці та статті. Наразі тут можна знайти понад сотню навчальних і наукових матеріалів. Також на платформі доступна функція «цитування», що допомагає правильно покликатися на джерело інформації під час досліджень. Молодь опрацьовує літературу для факультетів економіки та психології. Та в майбутньому планує публікувати підручники для всіх спеціальностей університету. Наразі доступ мають лише студенти КНУ ім.Тараса Шевченка. Проте команда прагне перетворити платформу на загальнонаціональну для всіх університетів України. Також уже тривають перемовини з іноземними навчальними закладами задля обміну професійною літературою.

Переглянути
Поділитися цією статтею