Музичні воркшопи, IT конференція та онлайн-навчання: зібрали для вас освітні можливості цього тижня. 

Львівський ІТ Кластер збирає разом учнів старших класів, абітурієнтів та вчителів інформатики на IT Future Conf 2024. Захід відбудеться в межах IT Future – профорієнтаційного проєкту Львівського ІТ Кластера. 10 топ-спікерів з галузі розкажуть про найактуальніші професії майбутнього та перспективи роботи в техіндустрії. А ще допоможуть визначитися зі спеціальністю та підкажуть, де отримати якісну IT-освіту. Конференція відбудеться 15 травня у гібридному форматі: як онлайн, так і офлайн. По завершенню конференції школярі отримають сертифікати учасників. А вчителям інформатики, які візьмуть участь у заході та пройдуть тестування, Кластер спільно з Львівським національним університетом ім. Івана Франка надасть сертифікати з відповідною кількістю годин. Участь у конференції — безкоштовна.

Зареєструватися

В Україні створили онлайн-навчання для молодих українців/-ок, ВПО, ветеранів/-ок, які бажають створити соціальний бізнес. Мета програми – сприяти економічному розвитку областей та громад України, надавати підтримку молодим підприємцям та громадським організаціям. Початок навчання: 3 червня. Переможці отримають грантове фінансування для реалізації проєкту та підтримку менторів/-ок протягом 3-х місяців після завершення занять. Анкети приймають протягом місяця: з 1 до 31 травня.

Долучитися

Платформа «У пошуках ідентичності» запрошує доєднатися до онлайн-лекції «Палітра етнічних ідентичностей України». Під час події Андрій Іванець розповість про корінні народи Криму (кримських татар, караїмів та кримчаків), найбільші національні меншини та їх внесок у розбудову України. Андрій Іванець — кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Національного музею Голодомору-геноциду, представник Крайової Ради Українців Криму, публіцист, громадський діяч. Подія відбудеться 7 травня о 19:00.

Долучитися

Kyiv Contemporary Music Days запрошує родини переміщених українок і українців у Києві та Берліні на безкоштовні воркшопи для дітей. На воркшопах діти дізнаються, що таке нова музика, та у невимушеній дружній атмосфері познайомляться з професійними музикантками, а також отримають можливість помузикувати разом із ними. Воркшопи підходять як для дітей та підлітків, що не мають попереднього досвіду гри на музичних інструментах, так і для тих, хто вже навчається грати.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею