Що цікавого можна відвідати освітянам? А також які корисні проєкти стартували в останні тижні квітня? Зібрали для вас у добірці.

«Освіторія» на «Книжковій країні»: майстерка з читання від Каті Сіль, інтерактив про ненудну літературу та подарунки. З 25 по 28 квітня на ВДНГ відбудеться фестиваль «Книжкова країна». Долучиться до фестивалю й «Освіторія». Події «Освіторії» на ВДНГ відбудуться 27 квітня о 18:00. Саме в цей час там пройдуть дві небанальні події для батьків та учнів. А саме: «Як читати з дітьми: лайфхаки усвідомленого читання» — майстер-клас для батьків та дітей від дитячої письменниці Каті Сіль, авторки книжок «Казки навиворіт» та «Ніта, ховайтесь фейки світу!». Цікавий інтерактив про ненудну літературу для школярів від платформи «Всеукраїнська школа онлайн» та Артура Пройдакова, найкращого педагога України 2021 року. Вхід на подію — вільний.

Розклад

У Львові відбудеться найбільший в Україні освітній фестиваль «Вчителі майбутнього» від ГС «Освіторія» та Холдингу емоцій «!FEST». Захід пройде 20–21 червня. Освітній фест 2024 — це близько 100 подій, провідні освітні хедлайнери й експерти з України та світу, панельні дискусії, презентації, лекції, майстерки, інтерактивні формати та якісний нетворкінг. Головна тема заходу освітнього фестивалю «Вчителі майбутнього 2024» — «Сила освіти під час війни». Детальна програма заходу буде оприлюднена згодом на сайті події. Вартість одного квитка — 700 грн на два дні фестивалю.

Придбати квиток

Українських учнів навчатимуть прав дитини згідно з Європейською соціальною хартією. Задля цього розробили спеціальний навчальний урок для учнів, який отримав офіційний гриф Міністерства освіти і науки України. А для вчителів, що проводитимуть цей урок, розробили курс підвищення кваліфікації, за проходження якого освітяни отримають 0,5 кредиту ЄКТС. Урок вже почали впроваджувати в школах з квітня 2024 року. Курс підвищення кваліфікації у мультимедійному форматі SCORM можуть пройти не тільки освітяни, а й усі охочі безплатно за посиланням.

Пройти курс

Поділитися цією статтею