Зібрали для вас перелік освітніх і не тільки можливостей, які стартували цього тижня.

«Місто змін» розшукує своїх героїв: відкрито другий набір до акселератору з краудфандингу. «Місто змін» — це безкоштовна онлайн-програма від команди платформи «Моє Місто» для громадських організацій та активістів, які мають ідею соціального проєкту та хочуть залучити кошти на його втілення. Програма складається з лекційної частини від спікерів зокрема з Rescue Now, Мінцифри, БУР, «Тепле Місто», а також практичної. Кожна команда обов’язково запускає краудфандингову кампанію та разом з ментором перевіряє здобуті навички. Старт програми — 1 квітня 2024.

Реєстрація

Неприбуткова організація Ukraine Global Scholars (UGS) розпочала відбір учнів 8–11 класів, яким допоможуть отримати стипендію у закордонних вишах. Набір відкрили на сайті організації. Подати заявку можна до 31 березня 2024 року. Подати заявку може кожен український школяр чи школярка, що навчається у 8-11 класах або бере перерву в навчанні після випуску зі школи (gap year), володіє англійською мовою, не може покрити вартість консультантів зі вступу за кордон, мріє про освіту там, але воліє працювати в Україні після навчання.

Реєстрація

Керівників закладів освіти, учителів, представників медіа та всіх охочих запрошують долучитися до онлайн-конференції «FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті». Під час заходу можна буде дізнатися про регулятори у сфері фінансової грамотності дітей та молоді; міжнародний досвід упровадження фінансової грамотності в школах;  розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті України. Конференція відбудеться 20 березня о 10:00 в онлайн-форматі. Щоб узяти в ній участь, необхідно до 15 березня зареєструватися за покликанням. Усі учасники отримають електронні сертифікати.

Реєстрація

Освітян запрошують на масштабний фестиваль у Києві — Maker Faire. Maker Faire — це подія, яка дозволяє зібрати разом винахідників та науковців, щоб спільно відкрити нові горизонти в технічній творчості та інноваціях. Захід створено для всіх, хто давно хотів удосконалити знання в науці й технологіях, поспілкуватися з однодумцями та представити свої напрацювання. Фестиваль відбудеться 2 березня в Науково-технічній бібліотеці КПІ імені Ігоря Сікорського. Початок: 11:00.  Вхід — безкоштовний за умови попередньої реєстрації.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею