Олександр Педан з дочкою знімають другий сезон освітнього проєкту «УніверCheck». Гасло освітнього тревел-проєкту — молодь має залишатися та навчатися в Україні.

Ідея створення шоу зародилася до 24 лютого, але перший сезон глядачі побачили після повномасштабного вторгнення. Тож проєкт набув особливих сенсів.

За сюжетом, телеведучий разом із 17-річною донькою Лерою вирушають у мандри українськими вишами з метою пошуку навчального закладу для дівчини. Вони розглядають університети з точок зору батька та абітурієнтки. Вони дізнаються про різноманітність спеціальностей, інспектують гуртожитки, знайомляться з місцевим студентським ком’юніті, досліджують логістику та особливості міста, у якому розташований виш.

Другий сезон донька Олександра Педана, яка є його співведучою в цьому проєкті, розпочне вже не як абітурієнтка, а як студентка-першокурсниця. Після закінчення першого сезону «УніверCheck» Валерія вступила в Український Католицький Університет на соціологію.

«Я розумію абітурієнтів, для яких вибір університету — це дуже стресово. Зовсім недавно я була такою ж розгубленою, — ділиться дочка Олександра Педана, Валерія. — Тож у новому сезоні «УніверCheck» я спробую поділитися своїм досвідом. І сподіваюся, що пропущу не надто багато пар, поки буду на зйомках».

У новому сезоні командра проєкту зробить більший акцент на професії, щоби показати перспективу навчання в українських вишах.

Прем’єра нового сезону «УніверCheck» запланована на початок 2023 року.

Попередній сезон можна переглянути за посиланням.

Поділитися цією статтею