Соціально-відповідальний бізнес об’єднується з громадським сектором задля підтримки громадян під час війни. «Нова пошта» в межах партнерства з «Освіторією» оплатить доставку інформаційних матеріалів до 2700 шкіл з різних українських міст та селищ.

«Ми часто говоримо про те, що війна не повинна забирати дитинство в наших дітей. Так само вона не повинна забирати і можливість навчатись. Українські вчителі зараз подекуди роблять неможливе, аби освітній процес тривав навіть без світла та під ракетами. Для «Нової пошти» важливо бути частиною цього проєкту, адже доставка інформаційних матеріалів значно полегшить роботу педагогам, а це ще один крок до перемоги», — переконана директорка з управління репутацією «Нової пошти» Олена Плахова.

«Нова пошта» та «Освіторія» домовилися про доставку постерів, які інформують освітян та учнів про особливості освітнього процесу під час війни. Усі матеріали створені освітніми експертами задля підтримки безперервного та безпечного навчання в школах і вдома.

«Ми дуже раді співпраці з «Новою поштою» і захоплюємося стійкістю українського бізнесу. Вкотре ми отримуємо логістичну підтримку від компанії й переконуємося в соціальній відповідальності партнерів. Надалі «Освіторія» прагне до стратегічного та систематичного партнерства, щоб у синергії із сильним бізнес-лідером розвивати якісні освітні проєкти», — говорить операційна директорка «Освіторії» Анна Сидорук.

Розсилка інформаційних матеріалів по українських школах відбувається в межах національної ініціативи «Спільно до навчання». Її започаткували Міністерство освіти і науки за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першої леді України для сприяння освітньому процесу у 2022/2023 навчальному році.

Освітні експерти громадської спілки «Освіторія» долучилися до ініціативи, щоб посилити кампанію та поширити важливу і корисну інформацію серед усіх учасників освітнього процесу — вчителів, учнів та батьків. Усі матеріали також доступні на платформі: https://osvitanow.org/

Поділитися цією статтею