Нещодавно презентували нову модель чатбота зі штучним інтелектом GPT-4O, що буде абсолютно безкоштовною. 

Про це повідомила компанія Open AI. 

Він зможе генерувати контент, коли отримує команди голосом, у тексті та в зображеннях. Зокрема, штучний інтелект краще розумітиме навіть емоційне забарвлення голосу людини, яка дає команду.

«GPT-4o («o» для «омні») є кроком до значно більш природної взаємодії людини з комп’ютером — він приймає на вхід будь-яку комбінацію тексту, аудіо, зображень та відео і генерує будь-яку комбінацію тексту, аудіо та зображень. Він може відповідати на вхідні аудіодані за 232 мілісекунди, у середньому за 320 мілісекунд, що схоже на час реакції людини у розмові», — зазначають розробники. 

А як саме штучний інтелект зможе допомогти освітянам? Про це розкажуть на майстерці «Секрети використання ШІ на уроках» 25 травня офлайн в «Освіторія Хаб» (вул. Князів Острозьких, 2).

Спікерка: Тетяна Ткаченко, заступниця директора Новопечерської школи з ІТ-напряму, керівниця дистанційної школи, розробниця авторських курсів.

Учасники/-ці зможуть дізнатися:

  • як працює штучний інтелект, його основні принципи;
  • як правильно формулювати свої запити до штучного інтелекту;
  • як підібрати інструменти для конкретних завдань;
  • як генерувати зображення та відео з допомогою ШІ.

Вартість участі — 700 грн. Подати заявку на безоплатну участь у заході за грантової підтримки від Освіторії можна за лінком.

Поділитися цією статтею