Спеціально для підлітків, чий психологічний стан постійно змінюється через війну, було оновлено платформу «Не дрібниці». Тут діти зможуть розібратися у власному емоційному стані, підтримати своє ментальне здоров’я та отримати фахові психологічні консультації.

Відтепер, крім теми здорових і токсичних стосунків, у проєкті розповідатимуть про емоції, почуття та переживання, які спричинила або загострила війна.

«Не дрібниці – це проєкт про емоції та почуття, які охоплюють і пригнічують підлітків через переїзд в іншу країну чи місто, через сум за друзями, через постійні переживання за власне життя і життя рідних.

Проєкт розкаже, що будь-які зміни в емоційному стані через непростий час не варто знецінювати, замовчувати або ігнорувати. А ресурси проєкту допоможуть зрозуміти ці емоції та знайти їм вихід.

У чат-боті проєкту можна пройти попередній чек-ап емоційного стану та визначитись із проблемою, що хвилює. Бот також запропонує корисні тематичні матеріали або сесію з психологом/-инею. Розмова відбувається безпосередньо у чаті, безкоштовно та анонімно.

Окремий компонент проєкту – освітній. Прямо у чат-боті є вправи на заспокоєння, що допоможуть впорядкувати думки, а на сторінці інстаграм – регулярні прямі ефіри з психологами/-инями на теми, що хвилюють.

На сайті замість довгих лонгрідів – картки-гайди, які коротко та доступно розкривають важливі питання.

Сторінки проєкту: сайт, Telegram-bot, Instagram.

Поділитися цією статтею