Музей науки Малої академії наук запрошує на «Акцію-дофамінізацію» з безкоштовним входом

Музей науки Малої академії наук пропонує акцію — у певні проміжки часу вхід для всіх відвідувачів буде безоплатним.

«Кінець зими — час, коли відчуваємо дефіцит важливих речовин в організмі. Нам довго бракувало сонця й тепла, а останній місяць ще й доводиться нервувати мало не щодня!

Науково доведено, що пізнання нового, позитивні емоції та живе спілкування покращують самопочуття. Тому нумо робити цікаві відкриття й отримувати свіжі враження! Відвідуйте Музей науки з родиною, компанією друзів або ж усім класом, досліджуйте експонати та заряджайтеся на весну!», — закликають у Малій академії наук.

З 22 лютого до 4 березня 2022 року (з вівторка до п’ятниці включно) для всіх відвідувачів у часові проміжки 10:00–12:00, 12:00–14:00, 14:00–16:00 квитки до Музею науки обійдуться у 0 гривень.

Квитки та всі подробиці про візит до музею — за посиланням.

Відвідати Музей науки Малої академії наук України можна за адресою:

м. Київ, вул. Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ), павільйон #23.

Ми працюємо з вівторка до неділі з 10:00 до 20:00.

Якщо є запитання — можна написати на пошту info.museum@man.gov.ua або в месенджери соціальних мереж музею: Facebook чи Instagram.

Музей науки — перший в Україні державний музей, де заборонено НЕ торкатися експонатів! Тут складні терміни та формули з підручників оживають і стають зрозумілими навіть для найменших відвідувачів! З кожним експонатом музею можна (і треба!) взаємодіяти: роздивитись у мікроскоп і помацати різні матеріали, дослідити їхню густину та магнітні властивості, відстежити маршрут свого електронного платежу на інтерактивній мапі, побачити свій голос, покататися на велосипеді з квадратними колесами та зрозуміти, що це цілком можливо, якщо створити певні умови. До речі, цей трицикл приїхав до Києва з Музею математики в Нью-Йорку, і таких у світі лише 4.

Експозиція Музею науки складається із 7 блоків, над нею працювали команди з України, Канади, США, Польщі та Швеції. Зокрема, тут представлена виставка «Дивна матерія» канадського Ontario Science Center — одного з найвідоміших наукових і дослідних центрів світу. Виставки «Великі винаходи», «Людина», «Акустика» й «Оптика» розроблені спеціально для Музею науки польською компанією «Strong Interactions», команда якої працювала над створенням знаменитого центру науки «Коперник» у Варшаві.

Поділитися цією статтею