Всі охочі вже можуть переглянути мультфільм в українських кінотеатрах.

В основі анімаційного фентезі «Мавка. Лісова пісня» — твір Лесі Українки. Віршована п’єса в трьох діях «Лісова пісня» написана у 1911 році, а вперше поставлена у 1918 на сцені Київського драматичного театру. Світ побачили дві кіноекранізації цього твору та один мультфільм. Проєкт нового мультфільму було представлено у 2015 році. Творці отримали часткове фінансування від Держкіно. Кошторис на виробництво кілька разів змінювався і нині становить 187 млн грн. У 2017 році проєкт взяв участь у міжнародному пітчингу. Передбачається, що мультфільм вийде на екранах кінотеатрів щонайменше в 17 країнах.

«Зустрічайте «Мавку» в українських кінотеатрах! Емоційна історія про любов, дружбу та сміливість іти за своїм покликанням, новий рівень анімації, харизматичні анімаційні герої, що говорять зірковими голосами, готові підкорювати ваші серця. Нас охоплює хвиля неймовірної радості й гордості. Нетерпляче чекаємо на всіх вас у кіно!», — запрошують автори фільму.

До саундтреків фільму увійшли переспіви українських народних співанок, етномузика та сучасні пісні. Це композиції у виконанні Артема Пивоварова, Христини Соловій, Марії Квітки та етногурту DakhaBrakha. Повний плейлист можна переглянути за посиланням.

Фото: соцмережі мультфільму.

Поділитися цією статтею