Міносвіти опубліковало рейтингові списки вступників, які беруть участь у широкому конкурсі на бакалавра та магістра. Переглянути їх можна в розділі «Вступна кампанія 2019» — «Широкий конкурс 2019».

Зокрема, вже відомі прізвища вступників та їх бали відповідно рейтингу кожної спеціальності та скільки в кожному з вишів подано заяв. Широкий конкурс охоплює як бакалаврів всіх галузей знань, так і магістрів медичного, фармацевтичного й ветеринарного спрямування, права й міжнародного права, повідомляють у МОН.

Знайти свою спеціальність потрібно за її номером у назві файлу. Нагадаємо, коди спеціальностей можна переглянути в постанові. Відповідно, кожен може відстежити своє місце в загальнодержавному рейтингу станом на 17 липня.

Рейтингові списки на всі спеціальності широкого конкурсу, у тому числі в галузі «Охорона здоров’я», доступні у папці МОН+МОЗ. Цього року вперше проводять спільний для Міносвіти та Мінохорони здоров’я широкий конкурс.

Окрім того опубліковані перші списки вступників на спеціальності, замовником держмісць яких виступає Міністерство культури.

Зокрема, поточні рейтинги зі спеціальностей Мінкульту можна переглянути за посиланнями:

Музеєзнавство, пам’яткознавство (обсяг держзамовлення – 45).

Інформаційна, бібліотечна та архівна справа – 139)

Культурологія (обсяг держзамовлення – 70)

Журналістика (обсяг держзамовлення – 79)

Готельно-ресторанна справа (обсяг держзамовлення – 52)

Туризм (обсяг держзамовлення – 78)

Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії (обсяг держзамовлення – 18)

Нагадуємо, що для вступників у магістратуру, які хочуть повторно скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, в листопаді проведуть спеціальну третю сесію.

Поділитися цією статтею