Microsoft і LinkedIn запустили програму, яка допоможе 10 мільйонам людей опанувати цифрові навички. Буде відкрито безкоштовний доступ до 350 нових курсів, 6 нових програм «Основи кар’єри» та 50 тисяч навчальних стипендій LinkedIn Learning.

Microsoft і LinkedIn оголосили про новий етап програми «Навички для роботи», надавши безкоштовний доступ до 350 нових курсів і 6 нових навчальних проєктів «Основи кар’єри» за шістьма найбільш затребуваними професіями в цифровій економіці. Компанії також нададуть 50 тис. стипендій LinkedIn Learning, щоб допомогти людям у подальшому професійному розвитку. До 2025 року Microsoft допоможе 10 мільйонам людей отримати необхідні компетенції для опанування найбільш затребуваних професій та отримати відповідні сертифікати. 

Нові курси та подальша сертифікація будуть доступні вісьмома мовами: англійською, французькою, німецькою, іспанською, португальською, спрощеною китайською, японською та арабською.

«Сьогодні цифрові навички є ключовим фактором конкурентоспроможності на ринку праці. Після їх опанування через платформи Microsoft Learn і LinkedIn Learning, ми також допомагаємо людям у підтвердженні своїх знань через визнані в галузі сертифікати Microsoft. Ці сертифікати відіграють ключову роль у розвитку кар’єри», — зазначив Леонід Полупан, регіональний директор Microsoft в Україні.

Нові сертифікати «Основи кар’єри» покликані допомогти тим, хто проходить навчання, у переході з рівня базової цифрової грамотності до більш просунутих технічних навичок й отриманні визнаних галуззю сертифікатів, важливих для подальшого працевлаштування. Після завершення навчання учасники отримають офіційну позначку в LinkedIn, яка свідчить про наявність сертифіката та вказує роботодавцям, що кандидат вільно володіє необхідними навичками.

Усі курси доступні на LinkedIn за посиланням.

Поділитися цією статтею