Найбільша волонтерська програма Східної Європи GoCamp цього літа вперше організує комерційні літні англомовні табори. Усі кошти підуть на кемпи на Сході та в селах по всій Україні.

Уже 4 роки волонтери безкоштовно допомагають учням долати мовні бар’єри в пришкільних таборах GoCamp, які створюють на базі міських та сільських українських шкіл.

Перші платні кемпи пройдуть протягом двох тижнів з 11 по 24 серпня на Київщині, запрошують дітей 8-16 років.

За час роботи програми Україну відвідали 800 волонтерів з майже 70 країн світу. Вони мотивували більше 140 тисяч школярів долати страх перед вивченням іноземних мов та відкривати для себе глобальний світ можливостей. 

https://www.facebook.com/gocampua/

Чим GoCamp відрізняється від інших англомовних таборів?

Діти прокачають англійську мову з іноземними волонтерами та опиняться в мультикультурному середовищі, щоб з «перших вуст» дізнатися більше про нові країни, традиції та різні культури.

Крім вивчення іноземної мови, школярі також розвиватимуть навички командної взаємодії, вчитимуться критичного лідерства та працюватимуть над створенням невеликих проєктів.

Для кожної вікової категорії дітей передбачені спеціально розроблені програми:

  • Діти 8-10 років знайомитимуться зі світом тварин, досліджуватимуть, як ті адаптуються до навколишнього середовища, а також будуть експериментувати.
  • Діти 11-13 років візьмуть участь у створенні креативних проєктів, опанують основи стріт-арту та створення відеоісторій.
  • Діти 14-16 років розвиватимуть підприємницький хист і навіть працюватимуть над розробкою мобільних додатків!

Які умови перебування дитини в таборі?

  • Кемпи проходитимуть в екологічно зеленій зоні під Києвом на території дитячого оздоровчого центру із цілодобовою охороною.
  • Передбачена чимала кількість активностей і спортивних ігор на свіжому повітрі.
  • Забезпечені всі безпекові умови проведення кемпів: табори цілодобово охороняються, наявна система протипожежної безпеки та працюють кваліфіковані лікарі.
  • На дітей чекатиме смачне та здорове харчування, розроблене Клінікою дієтології Самойленко.

Чому ви робите добру справу, придбавши поїздку в GoCamp?

Придбавши GoCamp для своєї дитини, ви забезпечуєте фінансово проведення кемпів для українських школярів, які живуть у віддалених селах і мріють про вивчення іноземних мов.

Адже щоліта організатори безкоштовно проводять пришкільні мовні табори GoCamp. Сотні волонтерів з різних куточків світу приїжджають у віддалені українські села, щоб розповісти про свою культуру та допомогти школярам сміливо заговорити іноземною мовою. Досить часто вчителі та діти в селах вперше бачать іноземця, тому для них проєкт GoCamp стає зв’язком зі світом глобальних можливостей.

«Відкриваємо світ разом!» Реєстрація — https://kids.gocamps.com.ua

Фото: https://gocamps.com.ua

Поділитися цією статтею
Автор: