Лабораторія експериментальних досліджень Ex Lab запрошує освітян, а також усіх охочих поглибити свої знання з генно-інженерних методик і ефективно застосовувати їх на уроках.

Як долучитись? Реєструйтеся за інструкціями на офіційному сайті МАН.

Шукайте інформацію про дедлайн та інші деталі на офіційному сайті МАН у розділі «Наукові івенти», а також у соцмережах МАН — Facebook та Instagram.

Любите працювати з учнями, які не бояться нестандартних викликів?

Станьте тренером/-кою для команди учнів на міжнародній освітній програмі з розвитку креативності Destination Imagination. На навчальних тренінгах ви дізнаєтеся докладніше про цю роль.

Для кого? Педагогічних працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Як долучитись? Реєструйтеся за посиланням.

Знайти інформацію про дедлайн та інші деталі можна на сторінці Destination Imagination у Facebook, а також у соцмережах МАН — Facebook та Instagram.

Цікавитеся музейною справою та педагогікою?

Міжнародна науково-практична конференція «Музейна педагогіка в науковій освіті» вас точно зацікавить. Учасники заходу обмінюються знаннями та досвідом з однодумцями, діляться власними кейсами та дослідженнями у сфері музейної педагогіки.

Для кого? Педагогічних працівників закладів освіти, працівників музеїв, наукових установ та організацій, закладів культури.

Коли? 1–2 грудня 2022 року.

Як долучитися? Надішліть на електронну скриньку conference_napn@ukr.net заповнену анкету і тези своєї доповіді українською або англійською мовою.

Шукайте інформацію про дедлайн та інші деталі на сторінці заходу на офіційному сайті МАН.

Бачите у своєму класі майбутніх нейронауковців, екостартаперів або громадських активістів?

Обов’язково запропонуйте своїм учням взяти участь у:

– IBB — міжнародному конкурсі, на якому школярі з усього світу змагаються в знаннях із нейронаук;

– «Олімпіаді геніїв» — наймасштабнішому світовому конкурсі наукових і мистецьких екопроєктів;

– Школі «Агенти змін» — всеукраїнському освітньому проєкті для активних підлітків 13–17 років з усієї України, які прагнуть створювати й розвивати власні ініціативи для вдосконалення життя своєї громади.

Поділитися цією статтею