Київська школа економіки (KSE) та Школа міжнародних відносин та публічної політики імені Манка Університету Торонто оголосили про початок набору заявок на дві магістерські програми: міжнародні відносини та публічна політика. Після завершення навчання студенти зможуть отримати дипломи обох навчальних закладів.

30 студентів з України, які не змогли завершити навчання через повномасштабне вторгнення росії, у вересні розпочнуть безкоштовне навчання в Канаді.

Студенти отримають повну підтримку від Університету Торонто та зможуть отримати фінансування від канадської дослідницької організації Mitacs.

Також низку викладачів KSE запрошено до до школи імені Манка, щоб продовжувати викладати та проводити спільні дослідження.

«Школа імені Манка рада співпрацювати із KSE, – наголосив професор та директор Школи імені Манка Пітер Лоуен. – Разом ми зможемо підготувати майбутніх експертів та публічних та приватних лідерів в Україні. Це партнерство гарантує, що ці студенти продовжать своє навчання, здобудуть дипломи світового рівня обох закладів та отримають відповідний досвід роботи в межах нашої програми стажування та діяльності з підвищення кваліфікації».

Охочі повинні оформити заявку на участь у відборі до 8 липня та скласти вступні випробування в KSE.

Відібрані на основі вступних іспитів вступники мають зареєструватися на сайті Школи міжнародних, а після отримання підтвердження про успішне проходження відбору від Школи імені Манка – виконати вимоги до зарахування до KSE.

По завершенню магістратури випускники отримають дипломи KSE за спеціальністю 281 публічне управління та адміністрування та Школи міжнародних відносин та публічної політики імені Манка.

Більше дізнайтесь про програму та подайте заявку на навчання за посиланням.

Поділитися цією статтею