Проєкт від Kharkiv IT Cluster створено для абітурієнтів, які шукають найкращий заклад з IT-освіти для вступу. Нещодавно Портал доповнився усіма актуальними змінами вступної кампанії 2022 року!

У порталі зібрані всі заклади освіти Харкова, які спеціалізуються на підготовці ІТ-спеціалістів. Команда Харківського ІТ Кластера оновила всю інформацію для абітурієнтів, щоб вступ до ІТ-універу під час війни не викликав зайвих труднощів.

На порталі ви знайдете

1. Найрейтинговіші заклади освіти, які гарантовано дають високу підготовку до ІТ-кар’єри:

  • 17 університетів;
  • 7 коледжів;
  • 9 професій;
  • 18 ІТ-спеціальностей;
  • 112 освітніх професійних програм.

2. Найактуальніші ІТ-професії.

На порталі кожна професія закріплена за спеціальностями та програмами, які відповідають обраному напрямку. На кожну спеціальність створена порівняльна таблиця освітніх програм з кожного університету.

3. Оnline-консультація.

Якщо в абітурієнта з’являться якісь питання, в чаті підтримки менеджер миттєво надасть на них кваліфіковану відповідь.

4. Актуальні дати щодо вступних кампаній 2022 року

Починаючи зі складання НМТ і закінчуючи термінами подачі документів у ЗВО – у розділі «Важливі дати» є корисний календар важливих подій абітурієнта, щоб нічого не пропустити.

Також абітурієнти можуть ознайомитись з умовами вступу до ЗВО, формулою розрахунку конкурсного балу та актуальними посиланнями на державні освітні ресурси.

Додатково освітня команда Kharkiv IT Cluster створила телеграм канал для абітурієнтів та їх батьків, у якому публікують всі актуальні новини щодо вступу, а також анонси на безкоштовні зустрічі з представниками ІТ-універів і ІТ-компаній.

Поділитися цією статтею