Ярослава Мозгова, керівниця Тренінгового центру для вчителів ГС «Освіторія» та кураторка курсу «НУШ: Базова середня освіта», розповіла про те, як змінилося навчання вчителів під час війни.

У новому великому інтерв’ю поговорили про те, з якими викликами сьогодні зіштовхуються українські вчителі та як їм можна допомогти; що варто змінити в українській освіті, щоб вона була привабливою й затребуваною; чому емоційна стабільність завжди на часі.

«Ми не збилися з того курсу, яким рухалися кілька років до того. У нас як була ідея того, що ми робимо якісну освіту в Україні, тим ми і займаємося, але з іншими вхідними даними. З того, що суттєво змінилося, це робота з психологічною підтримкою дітей та вчителів, темою внутрішньо переміщених осіб або з дітьми, які виїхали за кордон. Але глобально рух «Освіторії» не змінився: ми як були поціновувачами якісної освіти, так і залишаємося», — коментує Ярослава діяльність спілки після 24 лютого.

«За дужками» — це цікаві та корисні розмови про українську освіту, її болі та точки зростання від Офісу доброчесності НАЗК. Серед гостей — низка відомих освітян, зокрема освітній омбудсмен Сергій Горбачов та очільник руху EdCamp Олександр Елькін. 

Поділитися цією статтею