Загальний бюджет другого етапу програми — $1 000 000, просте подання заявки, відсутність звітів та бюрократії. У цьому на власному переможному досвіді вже переконалися освітяни Артур Пройдаков, Ірина Міньковська, Владислав Дутчак і багато інших.

Уже третій рік поспіль KSE Foundation продовжує підтримувати найталановитіших українців завдяки грантовій програмі Talents For Ukraine, і серед освітян — теж багато талановитих. У першому етапі 10% від загальної кількості переможців програми — саме представники галузі освіти, а ще 24% — з науки та технологій.

Для того щоб отримати грант, треба бути сповненими творчої енергії, бути допитливими та винахідливими, мати унікальний та креативний погляд, втілювати велику мрію чи ідею і вміти досягати результату — кажуть у KSE Foundation.

Одна з перших переможниць другого етапу програми — вчителька Анастасія Пономарьова. Вона популяризувала STEM у рідному Маріуполі, а після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну не покинула своєї ідеї і зараз є менторкою STEM-майстерні «Fablab_truskaves».

Руда Ольга — засновниця програми менторства «10:11» для підлітків з маленьких містечок України. На сьогодні програма менторства Ольги зібрала вже понад 200 менторів — вони допомогли 300 підліткам обрати майбутню професію, навчили досягати цілей і шукати можливості. Ці досягнення вразили журі грантової програми, і Ольга отримала фінансову підтримку на власний розвиток.

Розмір кожного гранту визначається індивідуально членами журі, у середньому він становить $5 000. Прийняття заявок триватиме до повного вичерпання бюджету програми.

Щоб податися на грант, заповніть аплікаційну форму на сайті та додайте мотиваційного листа.

Долучитися
Поділитися цією статтею