23 березня відбулася міжнародна конфепкнція TESOL у місті Портленд, штат Орегон. Там Office of English Language Programs нагородив учасників освітніх програм, які реалізує U.S. Department of State, серед них і вчительку англійської мови – Людмилу Тоцину.

Пані Людмила працює у програмі Access. Це програма для дітей, в рамках якої вони вивчають англійську мову та культуру США. Цьогоріч представники регіонального офісу з викладання англійської мови посольства США України в Києві номінували її і обрали найкращим вчителем року.

Під час конференції керівник Office of English Language Programs вкотре підтримав Україну. Представники американської спільноти освітян додали, що пишюється мужніми та незламними українськими вчителями, які продовжують навчати під час війни та захоплюється ними.

У своїй промові Людмила Тоцина розповіла, наскільки важко навчати та навчатися зараз, але попри все – українські вчителі продовжують це робити.

Також у 2023 вчителька англійської мови Маріупольського міського ліцею Людмила Тоцина увійшла до топ-10 кращих вчителів національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Читайте також: Вчителі-Супергерої: Людмила Тоцина, Спайдервумен Вчительських Мереж

Поділитися цією статтею