Фільми Чілдрен Кінофесту 2022 можна дивитись в Україні й Польщі

Стартував 9-й міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків. Безкоштовні покази тривають онлайн для глядачів і глядачок на території України та Польщі.

Чілдрен Кінофест триватиме до 12 червня.

Фестиваль цього року проходить в онлайн-форматі. Переглянути фільми можна на сайті online.childrenkinofest.com на території України, а також Польщі, яка прийняла найбільше тимчасово переміщених українців. Після кожного перегляду глядачі та глядачки мають змогу оцінити побачене, і на основі цих голосів буде обраний переможець фестивалю.

Вшосте в межах Чілдрен Кінофесту відбудеться Конкурс короткометражних фільмів, знятих дітьми. Переможців обере Почесне журі, до складу якого увійшли режисерка Катерина Горностай, акторка Оксана Черкашина та режисер Антоніо Лукіч. Шляхом глядацького голосування буде також обраний лауреат Призу глядацьких симпатій. Добірка фіналістів Конкурсу буде доступна для перегляду в усьому світі.

Чілдрен Кінофест проводиться за підтримки House of Europe.

Фестиваль дякує за допомогу Польському кіноінституту, Goethe-Institut, Французькому інституту в Україні, Австрійському культурному форуму в Києві та Австрійському Бюро Кооперації у Львові.

Поділитися цією статтею