Компанія ELIІS оголосила новорічний конкурс для дитячих садків та дошкільних закладів України. Заклад, який матиме найкращий новорічний декор, отримає кольорові подарунки для розвитку дітей від ELIIS.

Про це повідомляють організатори.

Щоб взяти участь, сфотографуйте приміщення вашого закладу з новорічними прикрасами та додайте фото з назвою дитячого садка/дошкільного закладу в коментарі до посту за посиланням. Серед фотографій, які наберуть найбільшу кількість лайків (реакцій у Facebook), будуть обрані три переможця.

Новорічний конкурс закінчується 22.12.2022 о 12:00. Наступного дня організатори опублікують переможців у Facebook.

Переможець з найбільшою кількістю лайків отримає перше місце з подарунками на суму 3000 грн від Видавництва «Ранок», переможці другого і третього місць із найбільшою кількістю лайків отримають подарунки на суму 1000 грн.

Програмне забезпечення ELIIS було засновано п’ятьма ентузіастами освіти і технологій в Естонії з метою підвищення якості дошкільної освіти, а на сьогодні вже використовується в Естонії, Латвії, Литві, Польщі та Уганді. Команда ELIIS впевнена, що програмне забезпечення ELIIS може допомогти в управлінні робочими процесами в закладах дошкільної освіти й в Україні.

Естонська компанія пропонує безкоштовне використання програмного забезпечення ELIIS для всіх дитячих садків та дошкільних закладів України до 31 серпня 2023 року, а також безкоштовні вебінари та підтримку. Щоб призначити дату вебінару та дізнатися більше про ELIIS, звертайтеся на е-mail: anna@eliis.eu.


Фото: https://www.pexels.com/uk-ua/

Поділитися цією статтею