Важкі часи потребують нових форматів, форм і тематик, тому EdCamp Ukraine оновлюють свої толоки та анонсують першу подію. Уже наступного тижня всі охочі можуть зустрітися на двогодинній онлайн-події 28 вересня о 17:00.

На подію запрошео зірку — відому українську телеведучу Славу Фролову.

Також участь візьме найкраща експертка з питань спілкування з дітьми Ребекка Ролланд, логопединя, письменниця і викладачка Гарварду.

Під час Толоки будуть практики стійкості, соціально-емоційного та етичного навчання, жарти, ігри, експертні лекції та рефлексії опісля. Формат дуже схожий на улюблені для багатьох YouTube-подкасти, але все одно залишиться по-едкемпівські особливим.

Головні фокуси події:

1. У складні часи пропонуйте дітям відповісти на запитання: як вони реалізували в житті свої цінності? Як вони показують свої сильні сторони? Щоб розвинути стійкість, наголосіть, що складні часи часто виявляють сильні сторони.

2. Запитуйте в дітей: «Чого ти можеш мене навчити?» Кожна людина може поділитися чимось, навіть маленька дитина. У важкі часи скористайтеся нагодою показати дітям, що вони теж можуть зробити свій унесок.

І це ще не все! Ще більше лайфхаків від експертки буде на самій толоці!

Також усі зареєстровані учасники й учасниці отримають:

  • буклет із найкращими спікерськими ідеями, які можна буде використати вже зараз;
  • аудіоподкаст зустрічі для прослуховування найголовнішого;
  • відеонотатник найбільш знакових ідей зустрічі;
  • сертифікат за умови підтвердження підвищення кваліфікації.

Реєстрація — тут.

Поділитися цією статтею