Мова йде про освітню платформу «ПОВІР», яка покликана допомогти учням і ученицям з викликами у навчанні, зокрема надолужити втрачені можливості через ковід і війну.

Презентація відбудеться 1 травня з 12:00 до 16:30. Приєднатися до трансляції можуть усі охочі. Вона відбудеться на цій сторінці події у фейсбуці та ютуб-каналі організації.

ПОВІР є платформою, де учнівство середніх і старших класів навчається разом з освітянами, які пройшли спеціальну підготовку. Взаємодія відбувається у безпечному, дружньому і гейміфікованому онлайн-просторі, з увагою до унікальних потреб кожного й кожної та розвитку їхніх як академічних, так і життєвих навичок. Платформа є безкоштовною для дітей та їхніх родин. Кошти державного бюджету України чи місцевих бюджетів на не залучалися: усі витрати покривають міжнародні організації і фонди.

Також на події відбудеться презентація першого тому міжнародного звіту за Дослідженням соціально-емоційних навичок – ДоСЕН-2023. ДоСЕН — це міжнародне дослідження, започатковане у 2019 році, що покликане поліпшити розуміння соціально-емоційних навичок учнівства, зокрема те, як ці навички пов’язані з їхніми ключовими життєвими результатами. У ньому взяли участь 16 місцевостей, серед них — шість країн, зокрема й Україна, яка приєдналася до дослідження минулоріч.

Зарубіжні країни вже використовують попередні результати ДоСЕН для зміни освітніх політик у своїх містах і регіонах.

Поділитися цією статтею