Для першокласників за державні кошти надрукують понад 180 тис. примірників підручників з англійської мови британських видавництв Cambridge University Press та MM Publications. Про це повідомляє МОН. 


Детальніше про ці підручники можна прочитати в нашому матеріалі


Близько половини українських школярів, що вивчають англійську мову в першому класі, навчатимуться за підручниками британських видавництв (у тих школах, які до 23 травня проголосували саме за використання цих підручників у навчальному процесі).


Переглянути попередні макети підручників можна за посиланнями:
від Cambridge University Press
від MM Publications


«Ми часто отримували закиди від учителів англійської мови, що вітчизняні підручники мають погану якість і не підходять для навчання сучасних дітей. Великими зусиллями нам вдалося вмовити 2 британських видавництва – Кембриджського університету та MM Publications, що надавали матеріали для пілотування нового Держстандарту з англійської мови, увійти в партнерство з українським видавництвом та подати свій макет підручника на конкурс», – розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

При цьому решта вчителів обрала підручники українських авторів. Абсолютним лідером серед них є підручник автора Карпюк О. Д., що за результатами голосування набрав попередній наклад близько 170 тис. примірників (з попереднім макетом підручника можна ознайомитись за посиланням) .

Поділитися цією статтею