До 23 травня усі школи України мають проголосувати за підручник з англійської мови, котрий буде безкоштовно забезпечуватися державою для 1 класів Нової української школи з нового навчального року. Голосування відбувається на рівні педрад шкіл.

Підручники Quick Minds (Пухта Г., Ґернґрос Ґ., Льюіс-Джонс П.) видавництва Cambridge University Press та Smart Junior (Мітчел Х.К.) видавництва MM Publications – одні з претендентів.

На сайті Інституту модернізації змісту освіти можна переглянути Sample Pages:

Quick Minds (автор Г.Пухта, Г.Гернгрос, П.Льюіс-Джонс) >>>

Smart Junior (автор Х.К. Мітчел) >>>

Які ж ключові переваги цих навчальних курсів?

1.Автентичні підручники, адаптовані для України

Quick Minds та Smart Junior – британські автентичні підручники з англійської мови, котрі спеціально адаптовані для України видавництвом “Лінгвіст”. Це передбачає відповідність новим навчальним програмам, а також врахування цінностей і культури нашої країни. У поєднанні з багаторічним досвідом провідних міжнародних видавництв Cambridge University Press та MM Publications підручники становлять собою дійсно якісний навчальний матеріал, зручний та ефективний у використанні.

2.Успішне пілотування в 100 школах України

Понад 200 пілотних класів 100 шкіл України протягом навчального року 2017-2018 апробували підручники Quick Minds та Smart Junior в перших класах. Відгуки вчителів, батьків, а також результативність навчання дітей свідчить про досить успішні результати пілотування.

3.Повна підтримка вчителя

Вчителі безкоштовно отримають книгу для вчителя, аудіо диск, книгу для учня. Також до Smart Junior та Quick Minds є додаткові компоненти, які можна придбати за доступною ціною: Workbook, flashcards, Interactive DVD.

Quick Minds має безкоштовний додаток онлайн з піснями, відеоісторіями, іграми, які повністю співпадають з матеріалом, що вивчається у підручнику.

Якщо вчителю потрібно більше вправ на відпрацювання мовних одиниць (лексика, граматика) або читання, в нагоді стануть рідери, граматичні посібники для наймолодших, підготовка до міжнародних дитячих іспитів. Усі вищезазначені компоненти ретельно відібрані та гарантовано принесуть користь у навчанні.

Методисти видавництв MM Publications та Cambridge University Press надають методичну підтримку вчителям і обов’язково проведуть семінари, вебінари та консультації для тих вчителів, які оберуть курси Smart Junior та Quick Minds. Календарно-тематичне планування до кожного підручника буде доступне для кожного вчителя безкоштовно.

4.Навчання життєвим умінням і компетенціям 21го століття

Підручники Quick Minds та Smart Junior розроблені таким чином, щоб розвивати ключові компетенції та вміння дітей, які визначені, зокрема, принципами Нової української школи, котра вступає в дію з нового навчального року. До таких компетенцій належать креативність, критичне мислення, обізнаність про світ, комунікативні навички, уміння працювати в команді.

5.Очікувані результати навчання

Обидва підручники містять спеціальні секції, що забезпечують процедуру неформального оцінювання результатів навчання учнів. У свою чергу, результати забезпечуються через поєднання усного вступного курсу, пісень, казок, аудіо-матеріалів, ігр, спеціалізованих секцій Culture тощо.

Поділитися цією статтею