Щоб допомогти талановитим підліткам, створили благодійну альтернативу валентинкам

Цього року привітати з Днем закоханих запропонували не лише звичною валентинкою, а й талантівкою — листівкою-зізнанням у любові до таланту — та підтримати цим творчих підлітків, які опинилися в складних життєвих обставинах. Таке привітання буде доречне не лише з нагоди свята, а й у будь-який день.

П’ята частина молоді ні від кого не чує про свій талант, що призводить до невпевненості та виникнення синдрому самозванця. Про це свідчать результати дослідження, проведеного за ініціативи Фундації Дарини Жолдак.

Талантівку — зізнання в любові таланту — можна надіслати кожному, чиї здібності, вчинки чи риси характеру надихають або захоплюють. Колезі, бізнес-партнеру, рідній людині, другу, відомій особистості, улюбленому бренду або закладу — будь-кому, чий талант суттєво впливає на ваше життя.

Листівку вартістю 20 гривень можна замовити на Facebook-сторінці фундації.

Усі зібрані кошти підуть на допомогу талановитим підліткам у складних життєвих обставинах, яким бракує можливостей для розвитку своїх здібностей.

Ідея створення талантівки хоч і навіяна Днем святого Валентина, однак ця листівка доречна для привітання з будь-якої нагоди. Тож вона буде доступною для замовлення у Фундації Дарини Жолдак постійно, адже про талант, як і про почуття, важливо говорити щодня.

Поділитися цією статтею