Зібрали для вас перелік освітніх можливостей для дітей і підлітків, які стартували цього тижня.

Аспен Інститут Київ у партнерстві з Klitschko Foundation оголошує набір учасників на семінар для підлітків Aspen Teens: Fight for UA Dream, щоб створити простір для обміну думками, пошуку натхнення та підсилення одне одного. Семінар відбудеться 23–25 березня. Група складатиметься із 24 молодих осіб з різних куточків України, які мають різні захоплення та інтереси. Обговорення базуватиметься на текстах провідних мислителів та інтелектуалів. Семінар відбудеться наживо (місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам). Участь безкоштовна, на конкурсній основі. Учасники самостійно забезпечують проїзд до місця проведення семінару. Дедлайн подання заявок: 21 лютого.

Зареєструватися

Мала академія наук України запрошує школярів різного віку (10–17 років) взяти участь у Дослідженні фінансової обізнаності серед дітей. Саме відповіді школярів у формі нижче допоможуть МАН зрозуміти, яку роль фінанси відіграють у житті дітей, що саме у світі грошей та їхнього впливу їх цікавить найбільше і, звісно, яких навичок вони хотіли би навчитися, щоб досягати власних цілей, уміючи використовувати фінанси. Усі відповіді учасників залишаться анонімними. Кожен і кожна, хто пройде опитування, візьме участь у розіграші 10 книг від МАН. Опитування займе до 7 хвилин.

Долучитися

Розпочався прийом робіт на XIV всеукраїнський конкурс «Я — журналіст!». Роботи учасників прийматимуть до 15 лютого, а нагородження переможців відбудеться у квітні 2024 року. Гасло конкурсу 2023/2024 навчального року — «Нація переможців». Учасники конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу, обсягом не більш ніж 2 друковані сторінки формату А4 (для статті), не більш ніж 10 фотографій (для фотороботи) або тривалістю не більш ніж 10 хвилин (для відеороботи). Долучитися можуть учні 5–11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності.

Взяти участь
Поділитися цією статтею