З 26 лютого по 1 березня фонд Happy Paw проводить ІІІ Міжнародне заняття доброти серед вихованців дитячих садочків України та Європи.

Заняття доброти — це освітньо-виховний захід проєкту «Біоетика» фонду Happy Paw для дітей дошкільного віку, який в інтерактивній формі вчить їх гуманного та відповідального ставлення до домашніх і безпритульних котів та собак. Заняття відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та проходить як в очному, так і в онлайн-форматі. Цього року ініціатива подана до Реєстру рекордів України на найбільшу кількість проведених занять доброти.

Для охочих взяти участь у цьогорічному заході фонд створив реєстраційну форму, а також методичні матеріали для проведення заняття. Після завершення ініціативи фонд підрахує кількість занять за надісланими фотозвітами та нагородить найактивніших учасників сертифікатами та подарунками.

Заняття доброти фонд Happy Paw проводить з 2019 року. У 2021 році активність набула статусу міжнародної, з того часу до неї традиційно долучаються дитячі садочки зі щонайменше 9 країн Європи. Минулого 2023 року, незважаючи на повітряні тривоги, обстріли та вимушену евакуацію, у заході взяли участь 1848 садочків з усіх куточків України. Було проведено 6680 занять доброти у 956 населених пунктах, зокрема й на тимчасово окупованих територіях.

Більше інформації — за посиланням на сайті фонду.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею