На YouTube знайшли спосіб звозити дітей в Діснейленд, не виходячи з дому. Під час карантину на каналі Virtual Disney World запустили віртуальні подорожі атракціонами. 

Тут зібрали панорамні відео у форматі 360 градусів, які можна дивитися в VR-окулярах. 

Також на YouTube можна знайти відео, записані під час катання на знаменитих атракціонах Діснейленду. І хоча вони вже не дуже нові і представлені не самим Діснеєм, а простими ентузіастами з мережі, здається, зараз вони можуть стати в пригоді тим, хто застряг удома. Усі відео зняті в чудовій якості й від першої особи, тому ефект занурення гарантований.

Звісно, навіть найякісніше відео не замінить реального катання на атракціонах, але автор порталу Fatherly Деван МакГіннесс, який випробував віртуальний Діснейленд на власних дітях, радить дивитися відео на великому екрані та в повній темряві.

«Якщо у вас є великий телевізор, який показує відео з YouTube, і можливість затемнити кімнату, то у вас вийде створити схожий ефект, що і в окулярах віртуальної реальності»,  пише Деван.

Якщо ж вага і ріст вашої дитини дають змогу, ви можете скористатися лайфхаком від геніального батька, який катав свою дочку на гірках Діснейленду, не виходячи з дому, ще в 2017 році. Увага, будьте обережні!

Нагадуємо, «Освіторія» також писала про Найвідоміші музеї світу, які можна відвідати онлайн та 10 найкращих музеїв світу.

Також, цирк du Soleil виклав запис вистави у відкритий доступ.

Поділитися цією статтею
Автор: