Де вчителі можуть безоплатно навчатись влітку 2022-го

З початку березня компанія EdPro відкрила повний доступ до навчальної програми mozaBook та матеріалів сайту mozaWeb за сприяння та підтримки компанії Mozaik Education. Розказуємо, який інструментарій учителі мають нагоду опанувати влітку на безоплатних освітніх курсах і при потребі уточнити робочі моменти не тільки з тренерами, а й зі своїми колегами-учасниками курсів.

Діти, учителі та батьки отримали доступ до навчальних матеріалів, електронних підручників на українському сервері з будь-якого куточка світу.

Рекомендуємо вчителям скористатись літом і пройти базовий курс про платформу та основні можливості від моменту реєстрації до створення повноцінного уроку із застосуванням цифрових підручників та інтерактивного наповнення — «Освітній курс: Основи роботи з mozaBook та mozaWeb».

Учителі фізики, біології, географії та хімії проходять навчання на спеціалізованих курсах:

Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Фізики

Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Біології

Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Хімії

Використання програмного комплексу Mozaik вчителем Географії

Зареєструватися можна на сторінці кожного із курсів. Навчання підкріплюється не тільки новими навичками, а й Сертифікатами про підвищення кваліфікації. Кількість курсів збільшиться, оскільки запит на курси для учителів НУШ з кожним місяцем тільки зростає.

Більшістю ресурсів із програми можна користуватися як онлайн, так і офлайн, що є важливо в сучасних умовах, коли потрібно підготуватися проводити уроки як з доступом до інтернету, так і з його відсутністю.

«Учителю, який починає опановувати цей програмний комплекс стануть у пригоді «Методичні рекомендації» з предмета, який він викладає. Я надала свої розробки — тести, ігри, кросворди — для наповнення «Методичних рекомендацій з хімії». Готуючи електронний урок, вчитель може використати 3D-анімації, відео, зображення та інші інструменти.

Зараз у вчителів є можливість ознайомитись чи вдосконалити свої вміння у конструюванні уроків в програмі mozaBook, бо незабаром — 1 вересня і часу катастрофічно не вистачатиме!» — розповіла учителька хімії та природознавства за Львова Людмила Жировецька.

Якщо вагаєтесь, чи варто присвятити час навчанню — можете попередньо ознайомитись із враженнями учителів від освітніх курсів EdPro.

Поділитися цією статтею