ГС «Освіторія» запрошує освітян на низку вебінарів про те, як проводити креативні уроки. Вебінари охоплюють такі предмети: історія України, математика, українська мова та література, хімія, біологія, фізика, англійська мова.

Громадська спілка «Освіторія» за підтримки ЮНІСЕФ та МОН підготувала серію вебінарів «Креативні уроки з ВШО» від найкращих учителів України. На вебінарах освітяни отримають практичний досвід і дієві методики для проведення креативних та ефективних уроків з різних предметів із Всеукраїнською школою онлайн.

Вчителі зможуть дізнатися, як ефективно використовувати матеріали ВШО у класі, та ознайомляться з різними видами і формами організації ефективних уроків (перевернутим і псевдоперевернутим, змішаним уроком із різними навчальними станціями, діяльнісним, проєктним тощо).

«ВШО — це територія творчого простору для кожного освітянина. Вивчайте платформу і вільно використовуйте підготовлені матеріали. Дивіться, на що відгукуються ваші учні, а також виявляйте власну креативність», — додає на одному зі своїх вебінарів переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.

Відео вебінарів доступні за посиланням, а текстові варіанти можна буде прочитати на «Освіторія.Медіа».

Всеукраїнська школа онлайн — це сучасний онлайн-ресурс для змішаного і дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відстежувати свій навчальний прогрес. А вчителів — необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій. Зараз на платформі викладено вже понад 2500 уроків і тестів за шкільною програмою. Платформа безкоштовна та доступна 24/7 як в Україні, так і за кордоном. Щоб зробити навчання ще доступнішим, кожен учень і вчитель зможуть завантажити на свій смартфон чи планшет мобільний додаток «Всеукраїнська школа онлайн».

Фото: ua.depositphotos.com

Поділитися цією статтею