Міністерство освіти і науки України надіслало в заклади освіти рекомендаційні листи щодо переведення школярів на дистанційне навчання, повідомляють на сайті МОН.

Дистанційку пропонують запровадити для учнів 5–11-х класів щонайменше на два тижні.

«У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в конкретних регіонах, врахувавши консультації з Міністерством охорони здоров’я, МОН рекомендує організувати освітній процес у закладах загальної середньої освіти для учнів 5–11-х класів із використанням технологій дистанційного навчання щонайменше протягом двох тижнів», — ідеться в повідомленні.

Незалежно від епідемічної ситуації, відвідування закладів освіти здобувачами дошкільної освіти, учнями спеціальних закладів освіти та 1–4-х класів шкіл дозволяється.

Також на дистанційні та змішані форми навчання пропонують перейти в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, а в закладах фахової передвищої, вищої освіти усіх форм власності запровадити дистанційне навчання з 27 січня до 25 лютого 2022 року, урахувавши необхідні зміни до графіка освітнього процесу та розкладу занять.

Поділитися цією статтею