Британський табір, але український проєкт: British Camp запрошує на англомовні канікули в Olympic Village. Заїзд відбудеться 3–9 січня.

Долучитися можна за посиланням.

Цього разу на дітей чекатимуть:

– великий спортивний комплекс для футболу, волейболу, тенісу;

– безпечне місцерозташування: відеоспостереження, охорона території 24\7, сучасно обладнане укриття;

– проживання в екокотеджах;

– відпочинково-оздоровча інфраструктура: заняття з плавання в критому олімпійському басейні та з тенісу на ґрунтових кортах;

– нова актуальна програма про українську ідентичність «Ukrainian ID» — майстер-класи, тренінги та проєктна діяльність.

«На цих заїздах ми знову надихатимемо кемперів на вивчення української ідентичності, яка так важлива у наш час. British Camp продовжує працювати далі та ще більше, бо діти мають право на щасливе дитинство, українці — право працювати, а наша країна — право на відновлення і щасливе майбутнє!» — зазначають організатори.


Команда British Camp — це понад 300 англомовних професіональних викладачів, координаторів, лікарів і психологів та креативна команда, яка створює незабутні канікули для дітей. Команда організовує заїзди взимку, влітку та восени. Кожна програма — унікальна, створена у сучасному форматі: поєднання фізичних та інтелектуальних занять, 10 видів спорту на вибір, спікери, проєктна діяльність. При цьому кожна активність проходить англійською мовою. Більше про табір — за посиланням.

Поділитися цією статтею