ГО «Навчай для України» за підтримки міжнародної компанії MasterCard розпочинає безкоштовну онлайн тренінгово-навчальну програму Girls4Tech, до якої можуть долучитися дівчата 10-14 років. Вона спрямована на подолання розриву між хлопцями та дівчатами у технічній сфері. Подати заявку на участь можна до 20 жовтня.

Навчання за програмою Girls4Tech розпочнеться 23 жовтня та триватиме 5 днів. Дівчата вивчатимуть цифровий світ, великі дані, інформаційний слід та штучний інтелект. З кожного напрямку відбудеться 4 заняття, а також зустрічі з видатними фахівцями у цих сферах. Навчання буде відбуватися у дві зміни, щодня школярки матимуть 2 години онлайн занять.

Мета програми — зацікавити дівчат у STEM (наука, технологія, інженерія, математика) та розвіяти гендерний стереотип про те, що дівчата менше люблять комп’ютерні та інженерні науки. А також надати освітню підтримку українським школяркам в умовах війни.

Під час навчання учениці розкриють свій потенціал у сфері технологій, отримають практичні навички, впевненість у власних здібностях, та сформують цілі для свого подальшого розвитку.

Участь у проєкті безкоштовна. Подати заявку на навчання можна до 20 жовтня включно за посиланням.

Поділитися цією статтею