Новопечерська школа дає можливість безкоштовно навчатися українським школярам, які опинились у складних життєвих ситуаціях внаслідок війни. Діти зможуть отримати освіту у найінноваційніший школі країни та світу. Фінансування цілком покриватиме вартість навчання дитини до 11-го класу включно — як прямі, так і додаткові витрати на підручники, форму, харчування, гуртки тощо.

Навчатися за цією програмою зможуть як майбутні першокласники, так і учні 11 класу — заявки розглядатимуться від дітей, які вступають цього року до будь-якого класу з 1 по 11. Школа знаходиться у Києві, тому у випадку, якщо навчання буде офлайн, дитина також має долучитися до навчального процесу наживо.

Однією з умов участі є написання есе на тему: “Як війна вплинула на мою родину”. Для дітей, які вступають до 1-3 класу, замість есе можна намалювати малюнок з коротким описом. Після розгляду заявок комісія запросить учасників на вступні тестування.

Важливою умовою є академічні здобутки дитини — вони мають бути не нижче середнього рівня, щоб навчання за програмою Новопечерської школи було посильним для дитини. Продемонструвати свої знання учні можуть під час співбесід з командою Школи.

Якщо ви знаєте дитину, яка опинилась у складних життєвих обставинах, заявку можна подати замість неї і додати контакти родини для зв’язку. Ваша рекомендація дасть можливість дитині отримати якісну шкільну освіту.

4 етапи вступних випробувань:

  • Подача заявки. Це можна зробити до 15 липня включно за посиланням.
  • Вступні тести. Вчителі Новопечерської школи перевірять знання з математики, української та англійської мов.
  • Індивідуальна співбесіда з психологом.
  • Знайомство Школи з дітьми та батьками.

Про остаточні результати учасники дізнаються протягом 17-20 серпня.

Поділитися цією статтею