Команда школи англійської Грін Кантрі постійно працює над безкоштовними варіантами, завдяки яким українські школярі могли б прокачувати свою англійську. Розповідаємо, які є можливості.

Кожен із варіантів дитина може проходити самостійно без прив’язки до групи та розкладу.

На платформі Грін Кантрі ви знайдете: словничок із перекладом, інтерактивні завдання на відпрацювання лексики, відео-інструкції, інтерактивні завдання на правильність розуміння інструкцій, флешкартки для запам’ятовування слів.

  • Зрозумілі та яскраві воркщіти про Україну (тематичні міні-уроки), які будуть цікавими та корисними всій родині або учням у класі. Виконання одного забере близько 30 хв.

Воркщіти можна роздрукувати або виконувати завдання у себе в зошиті.

  • Повноцінна безкоштовна міні-програма з англійської, яка може бути використана як розважально-навчальна. Усього 5 днів англійської, де кожен блок (день) складається з: руханки, кулінарії, лексичного відео-заняття з англійської, вправ-тренажерів на запам’ятовування нових слів.

Програму проходити може одна дитина, або ви можете зібрати групу з кількох — разом веселіше.

  • Безкоштовний доступ до онлайн-платформи, на якій діти самостійно зможуть вивчати англійську (доступ відкритий до 31.05). На платформі ви знайдете: відео та аудіо матеріали, завдання для роботи з текстами, більше 20 видів вправ для знайомства та закріплення матеріалу.

Українські школярі по всьому світу мають продовжувати навчатися та розвиватися.

Поділитися цією статтею