Сьогодні розпочинається реєстрація на суперкреативний безкоштовний онлайн-курс «Бери й роби». Освіторія та EdEra запитали у вчителів, чого їм найбільше бракує під час підготовки до уроків? Після найдорогоціннішого ресурсучасу, визначили креатив.

«Неможливо весь час фонтанувати ідеями, маючи щодня по 5-6 уроків!», — зізнаються навіть найенергійніші вчителі. За підтримки Lenovo ми розробили курс «Бери й роби» — це якісні готові рішення, які можна доповнити власними ідеями. Серед тем: настільні та психологічні ігри, стратегії критичного мислення, корисні інструменти для креативного аналізу та багато інших.

В основі курсу — практичні інструменти, щоб урізноманітнити уроки та змінити їхню форму, а іноді й зміст. Своїми ідеями та досвідом поділяться 15 експертів громадської спілки «Освіторія», освітні гуру з США, Канади та Європи, нейропсихологи, поведінкові спеціалісти й найкращі вчителі світу, які спеціалізуються на методиках змішаного навчання, креативного мислення, формувального оцінювання, нейрофізіології.

Перші навчальні матеріали стануть доступними 18 жовтня. Їх можна буде переглянути на сайті Osvitoria.Media, або ж пройти онлайн-курс на EdEra та отримати електронний сертифікат.

Реєструйтеся, черпайте натхнення, беріть і робіть! 

аби першими дізнатися про відкриття матеріалів.

Теми курсу 

Комікси

Настільні ігри

Виступи у форматі TED

Візуальне мистецтво

Трикутник Волта Діснея. Артбук

Стратегії критичного мислення

Інформаційні промови

Рефлексія на уроці

Освітня кінезіологія. Методи ненасиль-ницької комунікації та соціо-ігрової педагогіки

Корисні інструменти для креативного аналізу

Квести

Ментальні карти та логічні схеми

Сучасні стратегії оцінювання

Уроки толерантності

Психологічні ігри

Експерти курсу

Поділитися цією статтею
Автор: