Для того щоб відновити психологічне здоров’я під час воєнного стану, ліцей Educator пропонує долучитися до проєкту Mental Labs. Його реалізація стала можливою завдяки локальній субсидії від федеральної компанії GIZ за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Головна мета проєкту полягає у створенні безпечного та сприятливого середовища для розвитку особистості, підтримка населення, що має важкий емоційний стан, спричинений війною.

Проєкт працює за трьома напрямками:

– робота з підлітками (10–17 років): арт-терапія, музична терапія, ерготерапія, заняття з театрального мистецтва та спорту, досліди з природознавчих дисциплін;

– робота з батьками: заняття з коуч-психологом щодо відновлення ресурсного стану, мотивації, роботи з тривожністю, що сприятиме стабілізації психоемоційного стану учасників, відновленню впевненості в собі та мотивації;

– робота з учителями та молодіжними працівники: заняття-супервізії та навчальні сесії підвищення кваліфікації, що допоможе запобігти вигоранню вчителів та молодіжних працівників. Для цієї категорії учасників у рамках проєкту буде створено посібник «Практичні вправи арт-терапії для корекції емоційного стану дітей і дорослих».

Завдяки розробленню відеоматеріалів (12 відео-занять) та посібника результати проєкту допоможуть популяризувати його вплив у межах країни та розширити кількість бенефіціарів.

Вже розпочато реєстрацію для участі в проєкті. Зареєструватися та переглянути розклад занять можна за посиланням.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею