Безкоштовний додаток Alpa Kids містить понад 40 навчальних ігор, які створені спільно з українськими вчителями.

ALPA Kids разом із місцевими вчителями та дослідниками створює цифрові навчальні ігри для дітей 3–8 років. Гра була запущена в червні і має понад 60 000 користувачів у 114 країнах. Ігри доступні як онлайн, так і офлайн. З ALPA діти можуть вивчати алфавіт, форми, природу, письмо, математику тощо рідною мовою та на прикладах місцевої культури.

«Наша команда не вміє воювати, але ми хочемо, щоб кожна українська дитина, яка перебуває далеко від дому та рідного народу, змогла зберегти свою мову та культуру завдяки електронним іграм ALPA», — прокоментувала Келлі Ліллес, генеральна директорка компанії.

Крім розробки додатка українською мовою, команда ALPA допомогає дітям, які приїхали до Естонії з України, адаптуватися до місцевої системи освіти. Завдяки нещодавньому гранту від Heateo Education Foundation ALPA Kids також змогла надати можливість 100 естонським навчальним закладам, які прийняли дітей з України, протягом року безкоштовно використовувати електронні навчальні ігри як засоби навчання.

Безкоштовно завантажити український додаток ALPA Kids для своїх дітей можна з Google Play або App Store. А дізнатися більше про ALPA Kids можна тут.

Фото: https://www.pexels.com/uk-ua/

Поділитися цією статтею