«Inspiration cafe» – це локації, де школярі протягом літа зможуть підтягнути свої знання зі шкільної програми. Програма дозволить розвинути креативність і отримати психологічну підтримку.

Навчання включає створення власних мініпроєктів, під час створення яких діти та підлітки отримають практичні навички та знайдуть нових друзів.

На заняття завітають місцеві підприємці, щоб поділитися своїм досвідом та надихнути школярів. Крім занять за шкільною програмою, учні також відвідуватимуть спортивні заняття та толоки.

Учні хабу перебуватимуть під постійним наглядом психологів, які допоможуть покращити психоемоційний стан дитини.

Проєкт освітнього хабу «Inspiration cafe» в м. Києві реалізується Ліцеєм “Educator” завдяки локальній субсидії від федеральної компанії GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Навчання в хабі є повністю безкоштовним для дітей ВПО, дітей військовослужбовців та співробітників сфери критичної інфраструктури.

Учні хабу забезпечуються гарячим харчуванням та перебувають на закритій території, де є охорона, спеціально облаштоване укриття в школі та чіткий план дій на випадок повітряної тривоги чи іншої надзвичайної ситуації.

Вже відкрито запис на першу зміну. Кількість місць обмежена.

Записати дитину можна тут, а подивитися як проходить навчання в хабі Ужгорода тут.

Адреса: м. Київ, вул. Єлизавети Чавдар 11А (метро Осокорки)

Поділитися цією статтею