На образовательной онлайн-платформе Prometheus анонсировали бесплатный курс под названием «Навчаймось вчитись!» Курс начнется в ноябре. Он является официальным украиноязычным переводом курса «Learning How to Learn: Powerful mental tools to help you master tough subjects», который можно посмотреть на платформе Coursera.

Занятия будут охватывать такие темы, как сущность обучения, особенности группировки информации, работа памяти и раскрытие собственного потенциала. В течение 4 недель слушателям курса об этом будут рассказывать его авторы Барбара Окли и Терренс Седжновски.

Материалы переведены на украинский язык совместно с Украинским институтом будущего и при поддержке Центра инновационного образования Про.Свит.

Prometheus відкриває реєстрацію на найпопулярніший у світі онлайн-курс «Навчаймось вчитись»

У День знань Prometheus разом з Українським інститутом майбутнього (Ukrainian Institute for the Future) та Центр Інноваційної Освіти "Про.Світ" відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою найпопулярніший у світі онлайн-курс «Навчаймось вчитись» Барбари Оклі та Терренса Седжновскі!Оригінальна версія цього курсу на Coursera зібрала вже більше 2 мільйонів слухачів зі всього світу! Разом ми дізнаємось, як наш мозок використовує два абсолютно різні способи навчання та як групує інформацію. Ми поговоримо про ілюзії в навчанні та ефективні способи запам’ятовування інформації. Опануємо мистецтво не гаяти час та зануримось у наукові дослідження стосовно найефективніших способів вивчення складних тем. Завдяки цьому курсу ви зрозумієте, як покращити ваші навички навчатися новому, а отже, і все своє життя!Реєстрація на безкоштовний курс за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+LHTL101+2018_T3/about. Якщо ваша ласка, поширюйте посилання на цей курс. Дуже важливо, щоб якомога більше українців дізналися, як ефективно опановувати нові знання.

Posted by Prometheus on Saturday, September 1, 2018

Поділитися цією статтею