Подорожувати взимку до теплих країв можна з користю. Вже зараз відкрито набір на міжнародний курс Education for Science and Math – STEM Framework, що проходитиме в Єрусалимі з 14 січня по 2 лютого 2018 року. Серед основних питань, які буде розглянуто під час вивчення курсу:

  • пристосування викладацької практики STEM-дисциплін до суспільно-економічних реалій;
  • розвиток креативності в науці;
  • інтерактивне вивчення STEM тощо.

Курс містить майстер-класи, лекції, панельні обговорення, зустрічі з провідними освітянами, групову роботу, моделювання ситуацій, робочі візити до навчальних і педагогічних закладів різного типу. Організатор — Ізраїльська агенція з розвитку міжнародного співробітництва MASHAV.

Подати заяву на участь можуть усі професійно задіяні у сфері освіти особи. Її можна завантажити за посиланням та передати до посольства Ізраїлю в Україні не пізніше 22 листопада 2017 року. Сам курс, проживання, медичне страхування та переїзд з/до аеропорту сплачує MASHAV у рамках передбаченої програми стипендій. Переліт сплачується учасниками самостійно.

Детальну довідку можна отримати за електронною адресою mashav@haigud.org.il. Подробиці щодо програми курсу зазначено на сайті MASHAV.

Поділитися цією статтею