Юнаків та дівчат віком 14—22 років запрошують взяти участь у масштабному дослідженні «Невідомі Zвірята: Zагальноукраїнський портрет покоління Z». Його проводить Українська маркетингова група (UMG) з метою більше дізнатися про сучасну українську молодь, їхні звички, смаки, переконання.

Для цього до 10 лютого треба заповнити нескладну анкету за посиланням.

31 січня генеральна директорка UMG Наталія Бухалова представила у Хабі «Освіторії» результати частини цього унікального дослідження, що стосувалися сучасних юних киян. Більше про презентацію невдовзі можна буде прочитати на Osvitoria.Media.

Наталія Бухалова має 21 рік стажу в маркетингових дослідженнях, викладає та багато виступає з лекціями, а також виховує трьох дітей. Такі дослідження планує проводити регулярно.

У своїй статті для KFundMedia Наталія Бухалова вже наводила типові риси представників покоління Z. Наприклад, вони хочуть знати відповіді насамперед на запитання «Навіщо?», прагнуть швидкого результату «тут і зараз», свободи та глобального мислення, тяжіють до практичності та яскравих вражень.

«Покоління Z» тепер у центрі уваги всього світу. Їм зараз від 14 до 22 років, і саме вони становлять найактивнішу частину молоді, яка якраз навчається в середній, старшій та вищій школі.

Майбутнє дослідження UMG має на меті створити детальніший загальний портрет українського покоління Z. Це допоможе вчителям та батькам краще зрозуміти своїх дітей та учнів, а їхнім майбутнім роботодавцям — знати потреби та вимоги наступної генерації працівників.

Поділитися цією статтею
Автор: