Український центр оцінювання якості освіти повідомив дату початку реєстрації на пробне ЗНО та розклад проведення самого тестування. Ці дані оприлюднено на основному сайті центру.

Так реєстрація на пробне ЗНО триватиме з 9 по 31 січня 2018 року. Самі ж тести учні матимуть змогу написати в такі дні:

— 24 березня з української мови і літератури,
— 31 березня — з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Охочим взяти участь для реєстрації необхідно: — зайти на сторінку «Пробне ЗНО-2018» на сайті відповідного регіонального підрозділу центру;
— ознайомитися з договором публічної оферти;
— заповнити на сайті реєстраційну форму;
— роздрукувати та зберегти на персональному комп’ютері заяву на участь з кодом та паролем інформаційної сторінки, згенерованими програмою реєстрації на пробне ЗНО, які будуть надіслані на електрону пошту, вказану під час реєстрації, і зразком(ами) квитанції(ій) для оплати послуги.

Нагадаємо, що участь у пробному тестуванні є платною. Вартість тестування з одного предмета становить 132 грн. Здійснити оплату необхідно до 7 лютого 2018 року, і вже після 1 березня 2018 року потрібно зайти на інформаційну сторінку «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» на сайті центру за кодом та паролем, зазначеними в заяві на участь у цьому виді тестування, і роздрукувати запрошення.

Поділитися цією статтею