21 червня на інформаційних сторінках учасників ЗНО з’явилися результати тестування з історії України, географії, фізики та хімії. Таким чином, абітурієнтам стало відомо результати ЗНО з усіх предметів.

Таблиці переведення тестових балів з кожного предмету у рейтингову оцінку за шкалою 100−200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1–12 балів опубліковано на сайті Українського центру в розділі «Предмети ЗНО».

Інформаційну картку зі своєї інформаційної сторінки учасники зможуть роздрукувати з 22 червня. Цей документ, у якому вказано результати ЗНО з усіх предметів, є додатком до сертифіката ЗНО і подається до приймальних комісій під час вступу. Нагадуємо, що поштою інформаційна картка не надсилатиметься.


Апеляційну заяву щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасник тестування має право подати в разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, незгоди з рішенням щодо анулювання результату.

Таку заяву подають до Українського центру протягом 5 календарних днів з урахуванням дня офіційного оголошення результатів ЗНО з певного навчального предмета (сесії). Дату подання заяви визначають за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті. Апеляційна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти розглядає заяву протягом 15 календарних днів з урахуванням дня її надходження.


Порогові бали ЗНО з усіх предметів можна переглянути тут


Поділитися цією статтею