Засновник і виконавчий директор компанії Amazon Джефф Безос, який нещодавно став найбагатшою людиною в історії, віддав на благодійність $33 млн у формі грантів на освіту для дітей-іммігрантів у США. Про це повідомляє організація TheDream.US.

Цей внесок став найбільшим в історії TheDream.US, яка займається освітою таких соціально незахищених верств населення, як діти-іммігранти. Наразі у США для них склалася непроста ситуація, враховуючи, що минулого року президент Трамп скасував Deferred Action for Childhood Arrivals — програму, яка давала змогу дітям, що незаконно іммігрували до країни, відкласти період їхньої депортації.

Минулого року та й узагалі Безос раніше мало жертвував на благодійність, через що в бізнес-колах делікатно стверджували, що він «ще не готовий до філантропічної діяльності».

У публічному зверненні Безос розповів, що його батько, який іммігрував до США в 16 років та не знав ні слова англійською, зміг стати гідним громадянином завдяки власній витримці та допомозі небайдужих людей. «Ми з дружиною маємо честь допомогти талановитим мрійникам, сплативши за їхнє навчання», — зазначив він.

Поділитися цією статтею

Пов’язані теги