6 грудня «Освіторія» збирає друзів на теплу неформальну зустріч, щоб за горнятком кави поспілкуватися із фіналістами світової премії Global Teacher Prize, надихнутися новими ідеями, подискутувати на тему, що українські педагоги можуть запропонувати світовій спільноті.

Зі зверненням до українських учителів виступить переможниця Global Teacher Prize 2023 сестра Зеф із Пакистану.

Вчитель української мови та літератури, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков, який цьогоріч потрапив до десятки кращих вчителів світу, поділиться враженнями від участі у фіналі міжнародної премії для освітян. А його колежанка Людмила Таболіна, яка увійшла до списку 50 найкращих педагогів 2023 року, розповість про взаємодію і досвід налагодження зв’язків з учителями з інших країн.

За підсумками освітнього туру до Парижа в межах Global Teacher Prize запрошені вчителі-спікери обговорять цікавинки французької освітньої системи, досвід навчання українських дітей у Франції, ідеї та підходи до викладання.

Серед спікерів зустрічі: Андрій Олійник, фіналіст Global Teacher Prize Ukraine 2020; Максим Гвоздецький, відзначений премією Global Teacher Prize Ukraine 2023 у категорії «Вчитель-новатор»; Світлана Бабій, вчителька Новопечерської школи.

Спеціальний запрошений гість — один із десяти найкращих вчителів планети 2023 року Ніколас Гауб (Франція).

Зустріч відбудеться в «Освіторія Хаб» (вул. Князів Острозьких, 2) о 17:00. Попередня реєстрація гостей обов’язкова за лінком.

Global Teacher Prize — це світова щорічна премія для вчителів, які зробили видатний внесок у професію. Премію засновано фондом Varkey GEMS Foundation, щоб підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні. В Україні премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею