Для вчителів англійської мови, які навчатимуть першачків вже з вересня цього року, відкрито онлайн-платформу для підвищення кваліфікації.


Платформа знаходиться за посиланням


Онлайн-курс платформи є обов’язковими для проходження вчителями англійської мови, що будуть вчити першокласників з вересня 2018 року (згідно Наказу МОН № 208 від 27.02.2018). Крім нього, вчителі також пройшли очні тренінги в усіх областях України. Дистанційний курс буде відкритим до 1 січня 2019 року. Він є безкоштовним, тож скористатися його ресурсами можуть не тільки педагоги, а й усі охочі.

Слухачі курсу, зокрема, дізнаються, як підвищити мотивацію дітей до навчання, правильно вказувати на помилки та максимально розкрити лінгвістичні здібності.

На платформі також є матеріали для батьків, серед яких поради з допомоги вивчення англійської дитиною. Також в межах платформи створено окрему закриту сторінку для методистів, де вони зможуть перевірити автентичність документа, виданого вчителю після завершення навчання.


Вчитель англійської? Прочитати про особливості реєстрації можна за посиланням


Питання щодо використання платформи можна поставити через чат-бот, форму зворотного зв’язку або електронну пошту support@nus-english.com.ua

Ініціативу створено за партнерської підтримки Британської Ради, Cambridge University Press та Cambridge Assessment English.

Поділитися цією статтею