Міністерство освіти і науки спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) Україна запустили кампанію НУМО про важливість дошкільного розвитку, повідомили на сайті МОН.

У рамках проєкту створили контент-платформу. На сайті зібрані конкретні методики, вправи для розвитку певних навичок, інформація про гармонійне спілкування з дитиною та матеріали для розвитку навичок дотримання санітарних правил і дистанції.

Платформа може виконувати роль помічника для батьків дітей 3-6 років та допомагати в пошуку методики до конкретної ситуації розвитку дитини дошкільного віку. Numo_bot розсилатиме вправи про те, як розвинути ту чи ту навичку в дошкільняти.

Над формулюванням професійних порад працює команда фахівців — педагогів і психологів, зокрема Світлана Ройз і Всеукраїнський фонд «Крок за кроком».

У межах кампанії також створено серію відеороликів та постерів про навички, якими має володіти дитина дошкільного віку, які є вкрай важливими для її гармонійного розвитку і необхідні для психологічно комфортного життя дитини.

Поділитися цією статтею